Refshaleøen kort

Refshaleøen – kort på Krak

Kort over Danmark. Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere.

Refshaleøen | Område i København – VisitCopenhagen

Refshaleøen er det nye hippe område i København, som er i fuld udvikling. … Refshaleøen. Vis på kort. Rutevejledning. Se billeder.

Refshaleøen – Google My Maps

Refshaleøen | Område i København | VisitCopenhagen

Året rundt. Refshaleøen bobler med aktivitet. Nye caféer, barer, spisesteder, festivaler og kreative kontorfæl… Læs mere. Se på kort …

Refshaleøen er det nye hippe område i København, som er i fuld udvikling.

Vej til Refshaleøen i København med Bus, Jernbane eller …

Det skal du opleve på Refshaleøen | VisitCopenhagen

Refshaleøen. Kortforklaring. Vilkår. 100 m. Dette kort er oprettet af en bruger. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter dit eget kort.

Guide til oplevelser på Refshaleøen. Refshaleøen (Reffen) er et gammelt industriområde, som engang var hjemsted for et af verdens største skibsværfter, B&W. I dag bobler den genfundne bydel af kreativitet og stærke iværksætterkræfter, kunst, mad og festivaler – en verden fra ”det gamle København”, men kun 15 minutter på cykel.

Praktisk info – Reffen – Copenhagen Street Food

Refshaleøen – Google My Maps

Havnebus 991 og 992 sejler i fast rutefart mellem centrum og Refshaleøen. Hop on and off-busser med rutenavn “Colorful Copenhagen” med stop overfor bus 2A, …

Refshaleøen

Where to eat in Refshaleøen – VisitCopenhagen

noma – historien om restauranten, der satte Danmark på det gastronomiske verdenskort og skabte en madrevolution i København. Tilbage i 2003 slog Rene …

Refshaleøen – Læs på Rundt i Danmark om øen i …

Praktisk info – Reffen – Copenhagen Street Food

Her på siden kan du finde svar på alle de praktiske spørgsmål du måtte brænde inde med omkring Reffen. Bliv klogere på åbningstider, betaling, transport til og fra Reffen, parkering, glemte sager, bordreservationer og køb af gavekort. Finder du ikke svar på dine spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os på info@reffen.dk. Vi ses på Reffen!

Where to eat in Refshaleøen | VisitCopenhagen

Reshaleøen is the dynamically evolving hip area in Copenhagen. The neighborhood still can’t brag about unlimited amounts of restaurants, but the ones they do have are all spectacular in their own unique ways. 

Refshaleøen – Læs på Rundt i Danmark om øen i Københavns Havn

Refshaleøen – Læs på Rundt i Danmark om øen der ligger i Københavns Havn. I dag huser øen bla. gallerier, strandbar og restauranter.

Keywords: refshaleøen kort